Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden dışarıya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında akıllıca bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak belli yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) sınırlı durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve birebir fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Başkaca, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu hastalıklarıyla kontaklı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir ötekisi bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında makam merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın bünyeda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Mesela önüne kenarıcı öz yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko olmayan engelın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve sayrılarevi kabilinden” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan tedavülde olmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar elan münteşir kullanılır.

Yangın Bapsı Ne Tutturulmuşr? Her binanın iye olduğu düz ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir ekipler aracılığıyla binalmaktadır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Kapının bedii kuruluşsı ve umu edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı dolaysız olarak etkilemektedir.

BİST pay verileri 15 zaman gecikmelidir. BİST ad ve logosu "Sıyanet Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğmeseletirilemez.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan Yangın Kapısı koca mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği cümle dokumalarda en azca 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. Antrparantez bünyelarda bulunacak insan skorsına ilişkilı olarak yangın merdiveni çıkış sayısı da enseış gösterecektir.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın yangın kapısı bapları, kadeh malzemesinden mamultır ve çoklukla çağdaş binalarda kullanılır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page